Power Grid: The Stock Companies

Deze uitbreiding op Hoogspanning (of Power Grid, of Funkenschlag, of ... ) zal de spelers een compleet nieuwe spelervaring geven. Er zijn nu maar liefst 3 nieuwe manieren om Hoogspanning of Hoogspanning Deluxe te spelen.


De uitbreiding zelf : The Stock Companies, is de hoofdbrok : als aandeelhouders willen de spelers controle krijgen over verschillende bedrijven, zodat ze het meeste winst kunnen maken. De 2 varianten sluiten meer aan bij de goed gekende Hoogspanning.* The biggest electricity distributors : in de eerste variant zijn de spelers aandeelhouders die proberen om aandelen van de meest succesvolle bedrijven te krijgen, en dat zijn de bedrijven die elektriciteit leveren aan de meeste steden.
* The competition of the private companies : dit is de tweede variant  waarbij de spelers hun eigen bedrijven beheren en proberen om deze een zo goed mogelijke notering te laten krijgen op de elektriciteitsmarkt. Ze verkopen aandelen van hun eigen bedrijven om meer geld binnen te krijgen, en ze hebben de mogelijkheid om aandelen te kopen van de bedrijven van andere spelers. Maw, als er één speler goed aan het verdienen is, kunnen de anderen daar mee van profiteren.


Mocht je in het bezit zijn van alle hoogspanning mappen en de uitbreiding New Power Plants, dan zal deze uitbreiding je maar liefst 222 nieuwe mogelijkheden bieden om hoogspanning en hoogspanning deluxe te spelen. Aan jou om ze allemaal eens uit te testen.


Deze uitbreiding werd geschonken door 2F spiele en is vanaf juli te spelen bij Het Geel Pionneke.Aantal spelers : 2-6
Leeftijd : vanaf 13 jaar
Speelduur : 2 uurReacties

Populaire posts