Adventure Time Love Letter

Zijn jullie klaar voor een spelletje vol met risico's, deductie en redelijk wat geluk ? Nog niet warm gemaakt ? Wat als we erbij vertellen dat het gebaseerd is op het originele Love Letter ? Aha, nu komen we al eerder in de buurt. 
 
 
Adventure Time Love Letter heeft een nieuw thema : de cartoons uit Adventure Time. De spelers zijn allen op vrijersvoeten en proberen prinses Bubblegum te versieren.  In een ronde zal elke speler starten met één en slechts één kaart. De start speler mag in het begin van zijn beurt een kaart van de trekstapel trekken, en daarna één kaart afleggen. Met de kaart af te leggen, gebruik je de krachten die op die kaart staat. Met die krachten zal je proberen om de andere spelers te elimineren.


Ben jij de laatste overlevende speler in de ronde, of ben je de speler met de hoogste kaart op hand zodra de trekstapel leeg is, ben je de winnaar van de ronde. Het spel zal ronde na ronde verder gaan totdat een bepaalde speler een aantal keer gewonnen heeft. Het enige verschil met de originele Love Letter is dat de kaarten dus een make over hebben gehad met de karakters van de Tempest versie van AEG. Behalve dat is er ook nog een nieuwe conditie om het spel te winnen. Indien een speler een 'held' speelt - kaart nummer 5 - eender wie : Finn of Jake, waardoor er een andere speler of hemzelf de andere 'held' kaart moet afleggen, dan is de ronde door die persoon gewonnen. Verder kan je ook 2 punten scoren indien je als hoogste kaart overblijft en die kaart de 'companion' is.


Dit spel werd geschonken door AEG en is vanaf augustus te spelen bij Het Geel Pionneke.


Aantal spelers : 2-4
Leeftijd : vanaf 10 jaar
Speelduur : 5 minuten

Reacties

Populaire posts