Arcadia

Liefhebbers van pretparken zullen zich weer in de handen kunnen wrijven : Arcadia van APE Games is een kaartspel met als thema pretparken bouwen.


Je zult het moeten opnemen tegen je medespelers die ook het pretpark van hun dromen gaan opbouwen. Jou taken bestaan uit het inhuren van bouwers - meestal met de naam Bob - inspecteurs, en andere professionele lui om verschillende attracties, shows en andere bezienswaardigheden toe te voegen aan jou park. Experten op verschillende gebieden kunnen zelfs attracties sneller bouwen.


Jou opdracht is om met een simpele attractie te starten - zoals de draaiende theekopjes - en dan geleidelijk aan een paardenmolen toe te voegen, achtbanen, acrobaten, schietstanden, en zelf een restaurant waar de bezoekers de karakters van jou park kunnen ontmoeten. Langzaam zie je jou park groeien tot een volwaardig pretpark. Jammer genoeg zie je dat bij je tegenstanders ook gebeuren.In onderstaand filmpje laat Tom Vasel je kennis maken met dit spel voor 2 tot 4 spelers :Dit spel werd geschonken door APE Games en is vanaf augustus te spelen bij Het Geel Pionneke.

Aantal spelers : 2-4
Speelduur : 45-60 minuten
Leeftijd : vanaf 8 jaar

Reacties

Populaire posts