Godz

Een hele nieuwe wereld is klaar om geboren te worden. Een horde GodZ zijn aan het vechten om de meest krachtige godheid te zijn van heel het rijk. Zal jij de rol spelen van Tud, de god van de bergen, modder en de lelijke gezichten ? Of zal je ronddwalen op de bodem van de oceaan met Glu, de god van de zee, de gefrituurde vis en de Octo-mannen ?


In eender welke god je gaat incarneren, je zal de beginselen leggen van jou splinternieuwe cult, leven creëren, tempels bouwen en jou almachtig avatar langsheen de sterfelijke leiden. Neem het commando in enorme gevechten en wordt de meest machtige van alle GodZ !

De spelers controleren in dit spel één van de goden in de wereld van Super Fantasy : Ugly Snouts Assault. Het spel speelt zich af op een modulair bord dat uit 6-hoekige tegels bestaan. Dit spel bord zal opgebouwd worden tijdens het spelen door de spelers. Overwinningspunten kunnen op verschillende manieren verkregen worden : door gebieden te controleren, steden te veroveren, door gevechten, door te bouwen, of door een enorme hoeveelheid aanhangers aanbeden te worden.
De basis van het spel is een actie systeem, gebaseerd op een mechanisme dat toelaat om mirakels en acties uit te voeren, en zelfs om onmiddellijk punten te scoren. Kies je prioriteiten zorgvuldig uit elke beurt : hoe krachtiger de acties, des te minder de punten die je zal scoren als je aanhangers gaan bidden.


Dit spel werd geschonken door Red Glove en is vanaf juli te spelen bij Het Geel Pionneke.
GodZ is te koop bij spelmagazijn.be met 10% korting voor de leden.Aantal spelers : 3-5
Leeftijd : vanaf 10 jaar
Speelduur : 90 minuten

Reacties

Populaire posts