Sky heist

Welkom in een steampunk wereld. Steampunk is altijd fun. Jij bent van plan om een vliegende bank te overvallen, hoog in de lucht, met behulp van je volgzame bendeleden en je betrouwbare luchtmotor. Start your engine ...


In Sky Heist ga je samen met de andere spelers een vliegende bank overvallen. Als lid van een bende zal je zoveel mogelijk geld moeten stelen uit de kluis van de bank, totdat de sheriff eraan komt. Maar je kan al op voorhand voorspellen dat je gangsters die op een vliegende motor rondvliegen niet kunt vertrouwen, en dat er al snel een gevecht gaat komen tussen de bendeleden om het geld van mekaar te stelen. Laad je wapens, controleer je parachute, hier gaat het één en het ander gebeuren.

Sky Heist is een leuk kaartspelletje waarbij je reactietijd cruciaal zal zijn. Elke speelbeurt zullen de spelers kaarten afleggen op een buit stapel door combinaties te vormen. Daarnaast kunnen ze ook verschillende speciale kaarten spelen en de kaarten vanop hand in een 'revolver' gebied leggen. Daardoor zullen hun mogelijkheden gedurende het spel gelimiteerd worden, maar kan wel helpen in het uiteindelijke duel.


Er zijn verschillende sheriff kaarten die je niet kunt ontwijken waardoor er een duel ontstaat. Daarbij zijn de kaart combinaties die bij elke speler in zijn revolver gebied geplaatst zijn erg belangrijk. Het resultaat van het duel zal bepalen waarheen alle kaarten van de buit stapel naartoe gaan. Die worden verdeeld onder de spelers als overwinningspunten. Het spel zal enkele rondes duren en wie daarna de meeste punten heeft mag zijn bendeleider kronen.

Dit spel werd geschonken door Gaga Games en is vanaf december te spelen bij Het Geel Pionneke.


Aantal spelers : 2-5
Leeftijd : vanaf 10 jaar
Speelduur : 15 - 30 minuten

Reacties

Populaire posts