A dog's Life

Je kan het zo gek nog niet bedenken of er bestaat een spel over. Deze keer zullen de liefhebbers van deze trouwe viervoeters op hun wenken bediend worden : A dog's Life.

Een Duitse scheper, een poedel, een windhond, een boxer, een labrador en een Fox terriër besluiten om hun baasjes even te verlaten, en samen op avontuur te gaan in de grote stad. Maar natuurlijk zijn deze beestjes het niet gewoon om voor zichzelf te zorgen. Ze hebben jou nodig, jou familie en jou vrienden om ze te verzorgen. Jij zult moeten beslissen wanneer jou hond één van de volgende dingen moet doen :
Bedelen in een restaurant, vuilnisbakken doorzoeken, de krant afleveren, vechten met rivaliserende honden, uit een fonteintje drinken, pipi doen tegen lantaarns, verbergen van de hondenvanger.


Doe al deze acties zoals ze moeten uitgevoerd worden, en zorg ervoor dat je de eerste hond bent die 3 benen of botten kan begraven in je eigen hok, en win dit diervriendelijk spelletje. De aangepaste spelregels zijn op de website te downloaden.

Een filmpje waarin het spelmateriaal bekeken wordt kan je hier bekijken :


Dit spel werd geschonken door a dog's life en is vanaf januari te spelen bij Het Geel Pionneke.

Aantal spelers : 2-6
Leeftijd : vanaf 6 jaar
Speelduur : 30 - 60 minuten

Reacties

Populaire posts