Coconut duo

Een tijdje geleden mochten we jullie Coconuts voorstellen, een spel waarbij je aan de hand van aapjes kokosnoten in emmertjes moest katapulteren. Hier kan je het artikel er nog eens op na lezen. Vandaag stellen we jullie Coconut Duo voor.


Coconuts duo is een afzonderlijk te spelen spel, maar ook een uitbreiding voor het origineel behendigheidsspel Coconuts. In het spel maak je gebruik van je aapje dat kokosnoten kan weg slingeren in de bekers, zodat je deze emmertjes tot jou mag nemen, en op jou speelbord mag zetten.
Door een piramide van 6 bekers te stapelen win je het spel en ben je de baas van alle apen rond de tafel. Maar opgelet, er zijn nu nieuwe krachtige magische kaarten die de andere spelers kunnen gebruiken.Coconuts Duo kan gespeeld worden als een spannend 2 persoonsspel met 10 nieuwe magische kaarten, of het kan gecombineerd worden met het origineel spel zodat je het met 6 spelers kunt spelen ipv 4 spelers. Veel plezier met het laten rondvliegen van je kokosnoten !

Een filmpje met de instructies kan je hier bekijken :


Dit spel werd geschonken door Korean Board Games / Dive Dice! en is vanaf januari te spelen bij Het Geel Pionneke.Aantal spelers : 2
Leeftijd : vanaf 6 jaar
Speelduur : 20 minuten

Reacties

Populaire posts