First Class: Spanning en intrige in de Oriënt Express

Spanning en intrige in de Oriënt Express. Dit spel is van dezelfde maker dan Russian Railroads, dus dan weet je al dat dit waarschijnlijk een deftig spel is met als doelgroep de veelspelers onder jullie. Ze beschrijven dit spel soms wel als de lichtere variant in kaartvorm van Russian Railroads.

Probeer als ondernemer een commercieel succes van de Oriënt Express te maken. Breid je spoornetwerk uit, ontwerp luxueuze wagons, werf betalende passagiers, nodig beroemdheden uit en help bij het oplossen van een moord. Weet jij de beste combinatie te vinden, dan win je dit boeiende spel.
First Class bevat 5 modulen met verschillende thema’s, waarvan er steeds maar 2 worden gebruikt. Daardoor verloopt het spel steeds anders en word je voor verrassende uitdagingen gesteld. Zo kan je maar liefst 300 verschillende kaarten in dit spel terug vinden. Een van die leuke dingen is dat er een moord gepleegd werd, en tijdens het spelen verzamelen de spelers vingerafdrukken. Hoe meer vingerafdrukken van jou gevonden wordt, des te kleiner de kans dat je het spel kan winnen.

First Class is weliswaar een compact kaartspel, maar het biedt alle uitdagingen van een uitgebreid bordspel! En door de korte speelduur zal dit spel vaak niet eenmaal maar meerdere malen na mekaar op tafel komen.
En we hebben weer goed nieuws : aangezien we dit spel dubbel hebben zal je dit kunnen winnen tijdens onze aanwezigheidstombola van 8 jaar Het Geel Pionneke.

Een filmpje van BoardgamegeekTV kan je hier bekijken :


Dit spel werd geschonken door Hans im Gluck / Schmidt Spiele en is vanaf januari te spelen bij Het Geel Pionneke.
First Class is te koop bij spelmagazijn.be met 10% korting voor de leden.


Aantal spelers : 2-4
Leeftijd : vanaf 10 jaar
Speelduur : 1 uur

Reacties

Populaire posts