Hop!

Hop! is geen spel over het maken van bier, maar een spel waarbij je zal reizen doorheen de lucht en de weg van de legendarische 'hippopocorns' zult kruisen. Bij momenten moesten we denken aan de Pixar film 'Up' als we dit spel voor de eerste keer zagen.


Je gaat wolken beklimmen van wolk tot wolk om als eerste helemaal de top van de lucht te bereiken. En in het spel wordt dit voorgesteld door een best grote constructie. Elke uitdaging die je tegen komt is een mogelijkheid om hoger in de lucht te geraken. Zelfs andere spelers verder helpen kan je punten opleveren. Verschillende uitdagingen kunnen slechts opgelost worden door andere spelers te helpen, of door zelf geholpen te worden. Die uitdagingen staan op kaarten, en dat kan bijvoorbeeld zijn dat je je hoofd op de tafel moet leggen terwijl je een regenboogring naar je partner werpt, die deze met 1 vinger moet opvangen.


Wees slim en je zult verschillende niveaus stijgen, maar kies jou partner er verstandig uit, want je wilt natuurlijk toch niet dat je tegenstanders te veel punten gaan scoren door jou hulp. Zodra er een speler op level 7 komt, is het spel ten einde, en wint de speler met de meeste punten.
De erg mooie figuurtjes die je bij het spel kan vinden trok onmiddellijk onze aandacht, en hopelijk ook dat van jou.Een filmpje van The Dice Tower kan je hier bekijken :


Dit spel werd geschonken door Funforge en is vanaf januari te spelen bij Het Geel Pionneke.


Aantal spelers : 3-6
Leeftijd : vanaf 6 jaar
Speelduur : 30 minuten
Reacties

Populaire posts