They who were 8

Goden en godinnen zijn veranderlijke wezens, vaak gekoppeld aan jaloersheid en verraad, maar ze kunnen ook te maken hebben met compassie en moed. Welke speler in het Pantheon kan genoeg glorie onder zijn volgers of 'believers' krijgen, zodat hun mythisch verhaal kan worden doorverteld aan de volgende generaties ?


They Who Were 8 is een spel voor 2 tot 4 spelers waarbij elke speler 2 goden zal dienen. De speler zal de goden prijzen voor glorie en heerlijkheid, en zal schandelijke verhalen proberen te vermijden. Het spel op zich kan op 2 verschillende manieren gespeeld worden. Een eerste heet Titanomachy. Dat is een spel voor 2 tot 4 personen die elke op zich proberen te winnen. Een tweede heet Pantheon, ook voor 2 tot 4 spelers waarbij er teams van 2 spelers gevormd worden.


In beiden spelvarianten voeren de spelers acties uit die het navertellen van een oud verhaal door een vertellen moeten voorstellen. Dat oud verhaal heet 'They Who Were 8'. De spelers hebben de mogelijkheid om de krachten van hun Goden op te roepen om het verhaal te controleren en hun versie van deze saga door te drukken.

Een korte trailer over dit spel kan je hier bekijken :


Dit spel werd geschonken door Ludicreations en is vanaf januari te spelen bij Het Geel Pionneke.Aantal spelers : 2 - 4
Leeftijd : vanaf 12 jaar
Speelduur : 15 - 20 minuten

Reacties

Populaire posts