DrinkopolyZochten jullie nog een ideaal spel om met oudjaar te spelen. Wat dacht je van deze Drinkopoly ? Drinkopoly is een sociaal en interactief bordspel dat garant staat voor uren plezier en lachen tijdens allerlei feestelijkheden zoals verjaardagen of vrijgezellen feestjes. Een ideaal spel om het ijs te breken indien onbekende mede-vierders rondom de tafel plaats nemen.


timeline-step2Het spelbord heeft op het eerste zicht wel wat weg van monopoly. Er zijn 44 vakjes met daarop verschillende taken. Zo zal je moeten stoppen aan bars, cafés en clubs, waar je dan een slokje van een cocktail doen, of shotje moet achterover kappen. Er zijn bijkomende velden met speciale taken en activiteiten, zoals 'waarheid zeggen of doen', arm worstelen, gedichten opdragen, moeilijke zinnen uitspreken, versierzinnen opzeggen of een zoen wedstrijd houden. De winnaar is die persoon die het beste doorheen de sociale uitdagingen zweeft en als eerste het einde van het avontuur bereikt.

timeline-step3
In het spel vinden we 50 speciale kaarten terug die verschillende taken omschrijven. Als je een kaart trekt, moet je die taak volbrengen of een nipje van je (sterke) drank nemen om verder te mogen gaan. Sommige van die opdrachten zijn grappig, andere zijn sexueel getint en anderen zijn maar echt al te gek voor woorden. We moeten er dan ook geen tekening bij maken als we zeggen dat dit een 18+ spel is en beter in privé kringen speelt dan tijdens een spellendag van Het Geel Pionneke.

Een leuk animatie filmpje over het spel kan je hier bekijken :


Dit spel werd geschonken door Drinkopoly.com en is vanaf januari te spelen bij het 8-jarig feestje van Het Geel Pionneke.

Aantal spelers : 1-69
Leeftijd : vanaf 18 jaar
Speelduur : 1 avond

Reacties

Populaire posts