Armageddon

Je zou het niet aangeven dat Armageddon een spel van Queen Games is. Het speelt zich af in een post-apocalyptische wereld, terwijl we van hen gewoon zijn dat dit brave familie spellen of spellen zijn die zich afspelen op historische sites of in bekende steden.


Bij Armageddon - from the ground up -  gaan de spelers proberen om de samenleving opnieuw op te bouwen. Door het puin dat overal te vinden is bouwen de spelers nieuwe dorpen en steden voor de overblijvende overlevenden zodat ze een plaatsje hebben om in te wonen. Maar deze vriendelijke mensen zijn niet de enige overlevenden in deze wildernis. Marauders willen de steden komen plunderen om ze daarna af te branden.


Hergebruik alles wat je kan en bouw nieuwe structuren om jezelf te beschermen tegen de constante dreiging van de Marauders. Jij kunt meer dingen gedaan krijgen in de stad als je meerdere overlevenden onderdak kunt bieden, maar ze hebben allemaal een plekje nodig om te slapen. Zo niet kunnen ze zich tegen jou keren en aansluiten bij de Marauders, en dat wil je echt niet zien gebeuren.
Zijn jullie klaar voor dit strategisch spel met een variatie aan tactische keuzes ?

Een filmpje van The Dice Tower kan je hier bekijken :


Dit spel werd geschonken door Queen Games en is vanaf februari te spelen bij Het Geel Pionneke.
Armageddon is te koop bij spelmagazijn.be met 10% korting voor de leden.Aantal spelers : 3-4
Leeftijd : vanaf 12 jaar
Speelduur : 90 minuten

Reacties

Populaire posts