Automobiles

In de reeks van Trains, Planes en Automobiles is het vandaag de beurt aan deze laatste in het rijtje. Spelers, start je motoren en zorg ervoor dat jij als eerste over de finish lijn komt.


Automobiles is een deck building spel, en niet zoals jij zult verwachten met kaarten, maar met blokjes. Met deze blokjes kan je jou auto laten racen op het circuit, maar je kan er ook verbeteringen mee aanbrengen zoals het besturen, jou pit bemanning en de snelheid, want al deze dingen zijn cruciaal om de overwinning te behalen.


Het doel van het spel is om als eerst over de finish lijn te komen. Jij kan dat doen door jou race wagen aan te passen en je te laten begeleiden door de beste crew ooit. Jou racewagen en bemanning worden voorgesteld door een collectie van blokjes die je gekregen hebt door vorige beschikbare opties. Iedereen start namelijk met eenzelfde set van blokjes, en elke speler zal zijn eigen collectie samenstellen gedurende het spel.


Via de blokjes verbeter je de prestaties van je auto, geef je training aan je bemanning en zorg je ervoor dat je auto zo optimaal mogelijk kan rijden. Hopelijk zie jij de zwart wit geblokte vlag als eerste over je raam wapperen !

Het filmpje van The Dice Tower kan je hier bekijken :


Dit spel werd geschonken door AEG en is vanaf april te spelen bij Het Geel Pionneke.
Automobiles is te koop bij spelmagazijn.be met 10% korting voor de leden.Aantal spelers : 2 - 5
Leeftijd : vanaf 10 jaar
Speelduur : 45 - 75 minuten

Reacties

Populaire posts