Code Master

Programmeren is iets waar je van houdt of dat je helemaal niet kan boeien. Maar deze code master van Thinkfun kan daar wel eens verandering in brengen, want met dit 1-persoonsspel probeert men het programmeren leuk te maken, en krijg je de basis om te programmeren aangeleerd zonder computer.


Bij Code Master gaat jou avatar op reis doorheen een exotische wereld op zoek naar krachtkristallen. Langsheen de weg die je gaat, gebruik je programmatische logica om over de map te navigeren. Maar je zult je moeten concentreren en goed moeten nadenken, want er is slechts 1 bepaalde volgorde van acties die je naar de overwinning kan brengen. Eenmaal je alle kristallen verzameld hebt en in het portaal aankomt, ben je gewonnen. Door het spelen van dit spel leer je niet alleen de programmatie principes, maar leer je ook om te plannen, sequentiël te redeneren en problemen op te lossen.


Zoals we van Thinkfun gewoon zijn bevat dit spel een 60-tal puzzels die variëren van gemakkelijk tot erg moeilijk. Gelukkig zijn alle oplossing terug te vinden.

Dit spel werd geschonken door Thinkfun en is vanaf april te spelen bij Het Geel Pionneke.
Code Master is te koop bij spelmagazijn.be met 10% korting voor de leden.


Aantal spelers : 1
Leeftijd : vanaf 8 jaar
Speelduur : 3-10 minuten per opgave

Reacties

Populaire posts