Destroy BCN!

BCN is niet meteen een bekende afkorting, maar als je het vliegtuig al eens genomen hebt naar Barcelona weet je vanwaar deze afkorting komt. Deze prachtige stad gaan we met de grond gelijk maken in Destroy BCN !


De spelers nemen de rol op zich van enorme gemuteerde monsters die terreur verspreiden in deze mooie stad, waarbij ze enorme gebouwen vernietigen, en dit terwijl het leger en andere monsters proberen om de spelers op hun beurt ook te vernietigen. Elke speler krijgt de controle over één monster. Tijdens een speelbeurt mag je jou monster bewegen, waarbij het gebouwen vernietigd, soldaten aanvalt of andere monsters aanvalt. Daarna mag deze speler 2 legers bewegen om andere monsters aan te vallen.


Terwijl je met je monster allerlei zaken aan het vernietigen of het aanvallen bent, krijg je overwinningspunten. Als een speler aangevallen wordt, verlies je overwinningspunten. Als er slechts 3 legers op het spelbord aanwezig zijn, of als er geen gebouwen meer zijn, of als er een monster vernietigd is, is het spel ten einde en wint dat monster met de meeste punten.

Een Engelstalig fimpje van Toucanplay that game kan je hier zien :Dit spel werd geschonken door GDM Games en is vanaf april te spelen bij Het Geel Pionneke.Aantal spelers : 2-4
Leeftijd : vanaf 10 jaar
Speelduur : 20 - 30 minuten


Reacties

Populaire posts