Sponsio

Het is tijd geworden om deel te nemen aan de grootste gevechten ooit met jou gladiator - via kaarten wel te verstaan. En de mensen die graag een gokje plaatsen op het verloop van het gevecht zitten aan het juiste adres.


Sponsio zal gespeeld worden over verschillende rondes. In het begin van een ronde heeft elke speler 4 beurten om hun eigen score en doelen te zetten voor de daaropvolgende slagen halen. Dit zal meestal gedaan worden door te gokken. Spelers kunnen gokken op gehaalde slagen, op het aantal kaarten van een bepaalde kleur in jou slagen, op de laatste slag, op de hoogste kaart de gehaald gaat worden, of zelfs op het falen van jou tegenstander. In plaats van te gokken kunnen de spelers ook andere acties kiezen.


De spelers hebben tot 4 mogelijke gokken die ze kunnen doen, maar enkel die gokken die juist zijn leveren jou geld op. En bepaalde gokken hebben een kleine kans om iets te winnen, en daarom is het misschien wel aan te raden om andere acties dan gokken uit te voeren. Zo kan je bijvoorbeeld één van je kaarten wisselen, of een reeds bestaande gok verdubbelen, of kies je ervoor om de startspeler te worden. En hierin zit het tactische aspect van Sponsio : zoek de beste combinatie om jou score zo hoog mogelijk te krijgen. Je wint het spel door 30 goud te winnen of 9 gokken op rij juist te hebben.


Dit spel werd geschonken door Mind Fitness Games en is vanaf nu te spelen bij Het Geel Pionneke.

Aantal spelers : 3-4
Leeftijd : vanaf 10 jaar
Speelduur : 30 - 45 minuten

Reacties

Populaire posts