Not alone

We bevinden ons in de 25ste eeuw en jij bent een lid van een intergalactische expeditie die gestrand is met panne op de mysterieuze planeet Artemia. Terwijl je op een reddingsschip aan het wachten bent, ga je de planeet verkennen. Maar een alien op deze planeet heeft je geur waargenomen en begint op jou te jagen. Je bent hier dus niet alleen !


Not Alone is een asymmetrisch kaartspel, waarbij de ene speler (de alien) het opneemt tegen de gestrande ontdekkers. Indien je speelt als één van de ontdekkers, zal je de planeet Artemia verkennen aan de hand van plaatskaarten. Door deze kaarten en overlevingskaarten te spelen, tracht je de alien te verwarren, te vermijden of af te leiden, totdat hulp aankomt en jou komt redden.


Speel je als alien, zal je de ontdekkers stalken en achtervolgen. Door je jaagkaarten te spelen en de mysterieuze krachten van Artemia te gebruiken, tracht je de ontdekkers te pakken te krijgen en ze tot deel van jou planeet te maken - voor goed. Not Alone is een gethematiseerd kaartspel, waarbij gokken, bluffen, hand management en deckbuilding de belangrijkste eigenschappen zijn om jou doel te bereiken.


Dit spel werd geschonken door Geek Attitude Games en is vanaf september te spelen bij Het Geel Pionneke.
Not Alone is te koop bij spelmagazijn.be met 10% korting voor de leden.

Aantal spelers : 2-7
Leeftijd : vanaf 10 jaar
Speelduur : 30 - 45 minuten

Reacties

Populaire posts