Simurgh: Call of the Dragonlord

Voor die lezers die Simurgh nog niet kennen, kunnen daar hier meer over lezen.  Simurgh: Call of the Dragonlord is een uitbreiding waarvoor je dit basisspel nodig hebt.


Deze uitbreiding is en modulaire uitbreiding voor Simurgh, wat kort samengevate een dynamisch tegel-leg-spel met worker placement is. Met deze uitbreiding komt er een 2e speelbord bij met daarop afgebeeld de vergeten stad van Metropolis. Er zal ook een nieuwe type van Vassal zijn, namelijk de tovenaar, en ook een set van nieuwe actie tegels.


Iedere speler krijg bovenop zijn werkkrachten de beschikbaarheid van de tovenaar, die apart te gebruiken is, of in combinatie met het nieuwe speelbord. Met de vergeten stad in het spel zullen de spelers de tovenaar op 3 verschillende sporen bewegen die elk krachtpunten en grondstoffen opleveren. Maar op deze sporen bewegen kost geld, en enkel door hun toverboek op een goede manier te beheren, zullen de spelers in staat zijn om als eerste de Dragonlords' Tomb te betreden.


Nog een extra in deze doos zijn leiderschapstegels. Een nieuw type van actie tegels die gebruikt kunnen worden met het nieuwe speelbord, of simpelweg aan het basisspel kunnen toegevoegd worden zonder de rest van de uitbreiding te gebruiken.

Deze uitbreiding werd geschonken door NSKN en is vanaf oktober te spelen bij Het Geel Pionneke.

Aantal spelers : 2-5
Leeftijd : vanaf 12 jaar
Speelduur : 90 minuten

Reacties

Populaire posts