Christmas Tree

Eind oktober was de kerstsfeer nog ver te zoeken, al deden de bijhorende kerstelfjes in Essen hun best. Een speldag in december met een kerstdiner, daar past toch wel een kerstspelletje bij...
Zoek dus de lichtjes, kerstballen en peperkoeken mannetjes bij elkaar en haal alles uit de kast om een zo mooi en waardevol mogelijke boom te versieren. Dat doe je door tegeltjes met versieringen (het ene al waardevoller dan het andere) zo goed mogelijk in je boom in te passen. 


Wie decoreert zijn kerstboom het mooiste (en het slimste), want om de winnende boom te creĆ«ren hou je best ook de vorderingen van je medespelers in de gaten. Voor de beoordeling moet je niet tot op het einde van het spel wachten, ook tussentijds worden de bomen gekeurd zodat je indien nodig nog een tandje kan bijsteken. 


Christmas Tree is geschikt voor spelers vanaf tien jaar, maar door de twee mogelijk te spelen versies (de familieversie en de gevorderde versie) kunnen zowel kleine als grote kerstfanaten zich volledig laten gaan.

Dit spel werd geschonken door Clevergreen board games en kan vanaf december gespeeld worden bij Het Geel Pionneke.

Meer foto's van dit spel kan je weldra op onze fotoblog vinden.


Aantal spelers : 2-4
Leeftijd : vanaf 10 jaar
Speelduur : 30 - 45 minuten

Reacties

Populaire posts