Dice Club

In Aarschot kennen we "Magic Dice" een casino waar iedereen kan bluffen en gokken. Hopelijk gaat het er in Aarschot iets rustiger aan toe dan in Dice Club.

Dice Club is een blufspel, waar gevechten en kattenkwaad schering en inslag is. Spelers worden lid van de elite Dice Club, een plaats waar je kan deelnemen aan een dobbelspel. Regelmatige bezoekers zijn echter gewend dat  gokken emoties oproept en er niet alleen met dobbelstenen wordt gegooid, maar ook flessen en stoelen. Naast strategie en inzet, worden in Dice Club ook je spieren gemeten.  Wie balt er zijn vuisten en wint het gevecht?


De spelers spelen 2 ronden. Elke ronde is verdeeld in 2 fasen - een pokerfase en een gevechtsfase. In de eerste fase gooi je met 6 dobbelstenen en probeer je zo je geluk te beproeven. In de tweede fase vliegen de vuisten in het rond en is er een clash in de arena.  Een speler die na 2 rondes de hoogste score haalt, wint. De spelers zullen moeten bluffen, tijdelijke bondgenoten zoeken en mekaar "in de rug steken" om hun gewenste doel te bereiken.


Dit spel werd geschonken door Titan Forge Games en kan vanaf november gespeeld worden bij Het Geel Pionneke.
Meer foto's van dit spel kan je op onze fotoblog vinden.

Aantal spelers :3 -6
Leeftijd : vanaf 10 jaar
Speelduur : 30 - 45 minuten

Reacties

Populaire posts