Justice league

In Justice League : Dawn of Heroes zijn de personages geen onbekenden: kies je favoriete DC Comics-karakter en breng zijn/haar opdracht tot een goed einde. Het spel wordt gespeeld in twee teams die verschillende missies moeten doorstaan en elkaar bevechten om de individuele opdracht van de personages te doen slagen. Na elke missie worden er bonussen uitgedeeld, die van pas kunnen komen in de 'Grote Finale', een rechtstreeks duel met het lot van de wereld als inzet.


Door een personage te kiezen beken je ook kleur: ga je voor Batman, Superman of een andere superheld van het Hero Team (en ga je zo de wereld redden van de ondergang) of verkies je je snode plannen uit te voeren als deel van het Villian team (de schurken, gesteund door o.a. The Joker)...
Elk personage heeft zijn/haar eigen superkrachten en speciale gaven dus denk goed na wie je kiest.


Een leuke extra is dat de spelduur door de spelers kan bepaald worden: zo kan elke missie als een 'spel op zich' gespeeld worden, inclusief de 'Grote Finale'. Verkies je een langere versie, en wil je het spel onderbreken of een andere keer verder spelen ? Gebruik dan het 'save-systeem' en begin net als in elektronische spelletjes terug van waar je gestopt was. 

En als je niet meer weet hoe het spel ook alweer in elkaar zat: het boekje met de spelregels is uitgewerkt als een stripverhaal.

Dit spel werd geschonken door ABBA games en kan vanaf december gespeeld worden bij Het Geel Pionneke.
Meer foto's van dit spel kan je weldra op onze fotoblog vinden.Aantal spelers : 2-6
Leeftijd : vanaf 12 jaar
Speelduur : 30 - 90 minuten

Reacties

Populaire posts