Lovecraft letter

Het is de jaren 1920, en de wereld is in een staat van verwarring na WO I. Gedurende deze tijd bevinden jij en je vrienden zich tussen mysterieuze gebeurtenissen. Je bent omringd door vreemde figuren en letters met onleesbare teksten. Door een beroep te doen op je connecties, ben je van plan om deze rare gebeurtenissen verder te onderzoeken.


Lovecraft Letter is een kaartspel dat het liefdesbrief-systeem van Love letter combineert met de wereld van H.P. Lovecraft. Naast de standaard zestien bekende kaarten in het Love Letter-spel zijn er in deze reeks nieuwe versies van de kaarten met speciale "waanzin" krachten.


Als je één van deze kaarten "Waanzin" op je aflegstapel hebt liggen, ben je gestoord (tenminste voor de huidige ronde) en kun je in je toekomstige beurten krankzinnigheidskaarten spelen.  Dit voor hun reguliere kracht of hun speciale kracht, waardoor je meer opties hebt tijdens het spelen.
Het risico is echter dat je aan het begin van je beurt je gezond verstand moet checken, waarbij je zoveel mogelijk kaarten uit de stapel trekt als het aantal waanzin kaarten dat voor je ligt.  Trek je één of meer waanzin kaarten dan neem je niet deel aan de ronde.


De persoon die als laatste de ronde overleeft of de speler met de hoogste enkele kaart, krijgt na de ronde een kleurtoken.  Deze kleurtoken bepaald of je gezond of gestoord was. Win genoeg tokens van het juiste type en je wint het spel. Cthluhu kan je ook helpen het spel te winnen als je het op het juiste moment vrijgeeft ...


Maak jij een einde aan de kwaadaardige plannen als onderzoeker, of leid je de wereld naar vernietiging met je waanzin? Het hangt allemaal van jou af.

Dit spel werd geschonken door AEG / Pegasus Spiele en kan vanaf november gespeeld worden bij Het Geel Pionneke.
Meer foto's van dit spel kan je op onze fotoblog vinden.
Lovecraft Letter is te koop bij spelmagazijn.be met 10% korting voor de leden.


Aantal spelers : 2-6
Leeftijd : vanaf 10 jaar
Speelduur : 5 - 15 minuten

Reacties

Populaire posts