Memoarrr!!!

Memory ... en als het even mis gaat als je een verkeerde kaart omdraait, roep je MemoAAAAR!! Voila, direct een verklaring voor een nogal rare titel.


De spelers zullen wel een beetje geluk nodig hebben om te kunnen ontsnappen van het eiland van Kapitein Goudvis. En hopelijk zijn jullie zakken goed gevuld met enkele robijnen voordat de lava ze opslorpt. Beurtelings zullen de spelers locaties bekend maken die geconnecteerd zijn met de meest recente open locatie. Als iemand een locatie open speelt zonder een connectie, zal die speler uitgeschakeld zijn voor de rest van de ronde.


De laatste piraat die overblijft grabbelt één van de waardevolle schatten mee. Daarna worden alle open locaties terug bedekt voordat een nieuwe zoektocht terug kan beginnen. Je zult merken dat de kaarten niet van plaats veranderen tijdens het spel, waardoor de spelers meer en meer informatie verzamelen tijdens het spel, en waardoor ze in staat zijn om nieuwe connecties te ontdekken.
Voor de meer ervaren spelers zijn er speciale acties bij elk dier dat uitgevoerd zal worden als er een geconnecteerde locatie ontdekt wordt.Dit spel werd geschonken door Spielwiese / Pegasus Spiele en is vanaf november te spelen bij Het Geel Pionneke.

Meer foto's kan je op onze fotoblog bekijken.
Memoarrr! is te koop bij spelmagazijn.be met 10% korting voor de leden.
Aantal spelers : 2-4
Leeftijd : vanaf 8 jaar
Speelduur : 10 - 20 minuten

Reacties

Populaire posts