Treasures of the Seven Seas

Piraten en hun legendarische schatten zijn al vaak het onderwerp geweest van spannende en soms ook lugubere vertellingen. In "Treasures of the seven seas" gaat het er eerder wat luchtiger aan toe. Verschillende kaperkapiteins beslissen namelijk op hetzelfde moment om hun verborgen schatten op te graven (wellicht nadert hun pensioen), maar een dronken stuurman heeft alle kaarten door elkaar gegooid zodat niemand zijn eigen plekjes nog kan terugvinden.


Daarop ontstaat een fanatieke schattenjacht waarbij de piraten er zelfs niet voor terugdeinzen elkaars schepen te gebruiken om als eerste bij hun bergplaats aan te komen. Ben jij snel en sluw genoeg om de anderen de loef af te steken? Maar pas op, want een onverwachte storm op zee kan je wel eens serieus uit koers brengen.
"Treasures of the seven seas" is een vlot familiespel waar iedereen met een hart voor piraten zich kan in uitleven. Leuk detail: alhoewel de Russisch ogende box het niet doet vermoeden is dit spel ontworpen door de Nederlandse Liesbeth Bos.
Yoho, volle zeilen vooruit en nu een fles rum!

Dit spel werd geschonken door Step Puzzle en kan vanaf december gespeeld worden bij Het Geel Pionneke.

Aantal spelers: 2-4
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Speelduur: 15-30 minuten

Reacties

Populaire posts