Finished

Finished: een ideaal tussendoortje voor als je eventjes moet wachten om een nieuw spel te starten (of als je al uitgeschakeld bent en je medespelers nog even doorgaan). In dit 1-persoonspuzzelspel ben je een werknemer die op zijn/haar bureau verdrinkt in de opstapelende taken en chaotische werkroosters. Toch zal je moeten proberen tijdig orde op zaken te stellen, om het spel tot een goed einde te brengen...

Het spelmechanisme is gebaseerd op iets wat elke kantoormedewerker al eens getest heeft: het kaartspel Solitaire. Ook in Finished is het de bedoeling om bruikbare kaarten uit de trekstapel te halen en deze te sorteren per soort. De trekstapel mag acht keer 'rondgespeeld' worden. Als je erin slaagt om alle kaarten te sorteren (van 00:01 tot 00:48), win je het spel. Uiteraard is het niet zo simpel als het lijkt, maar net zoals op een echte werkplek zijn er middeltjes om de concentratie aan te scherpen: koffie- en snoepactiekaarten.


Ook het uitvoeren van bepaalde acties kan het sorteerproces bevorderen. Is je opdracht geslaagd, dan bieden de 4 moeilijkheidsgraden van Finished telkens een nieuwe uitdaging.

Dit spel werd geschonken door 2F-Spiele en kan vanaf januari gespeeld worden bij Het Geel Pionneke.

Meer foto's van dit spel kan je op onze fotoblog vinden.Aantal spelers : 1
Leeftijd : vanaf 10 jaar
Speelduur : 30 - 45 minuten

Reacties

Populaire posts