Steel Arena

Robots, ze zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij.  Zelf in je eigen huis maak je al gebruik van robots, hetzij weliswaar een keukenrobot.


We flashen je enkel jaren verder en je komt terecht bij de post-apocalyptische veldslagen van onvermoeibare robots! In  "Steel Arena: Friday Night Robot Fight Show", blijven de robots vechten.   De wereld ligt in puin, maar de je moet alert blijven! Bewapen je robot direct en verover je vijanden!

In Steel Arena: Friday Night Robot Fight kun je een wreed duel aangaan en tot vier robots verzamelen in een teamgevecht of in een gekke oorlog tegen iedereen. Elke speler neemt de controle over een robot en probeert de andere spelers in de modulaire arena uit te schakelen.


Elke beurt activeert een speler de modules van zijn robot in verschillende combo's waarmee hij kan draaien, verplaatsen, vechten en verdedigen.  Het spel eindigt wanneer één van de robots volledig is uitgeschakeld of wanneer de stapel van de modules op is.  De speler met de meeste trofeeën wint.
De robots zijn gemaakt voor de show, dus zelfs na de apocalyps moet de show doorgaan!


Dit spel werd geschonken door Gaga Games en kan vanaf februari gespeeld worden bij Het Geel Pionneke.
Foto's van dit spel kan je op onze fotoblog vinden.

Aantal spelers : 2 -4
Leeftijd : vanaf 12jaar
Speelduur : 30 - 60 minuten

Reacties

Populaire posts