Cutthroat kingdoms


In Cutthroat Kingdoms doen zes 'huizen van stand' een gooi naar de macht in het Aurum-koninkrijk. Zoals de titel van het spel al aangeeft gaat deze strijd er niet lieflijk aan toe; politieke intriges en moorden zijn er in overvloed en krachtige strategische allianties worden gecompenseerd door bloedige conflicten. De weg naar de troon wordt niet alleen bemoeilijkt door 'menselijke' vijanden, ook de Pest doet het koninkrijk waarvoor je vecht in sneltempo uit elkaar vallen...

 

Cuttroat Kingdoms is een competitief spel  waarin strategische planning en beslissende militaire bewegingen van groot belang zijn. Kruip in de huid van een lord of lady van een van de Huizen en betreed deze grimmige fantasiewereld vol intrige en gevaar. Gebruik je legers, claim je territorium en verzamel huurlingen om te macht te veroveren. Denk goed na over je verdere plannen; ga je voor alleenheerschappij of brengt een weloverwogen politiek huwelijk met een ander Huis je op andere gedachten ?


En indien het gevecht niet helemaal liep zoals gepland; niet getreurd. Door veranderende territoria en evenementen is elk spel uniek. Een reden temeer om meteen een re-match te aan te gaan.

Dit spel werd geschonken door Alderac Entertainment Group (AEG) en kan vanaf maart gespeeld worden bij Het Geel Pionneke.

Meer foto's van dit spel kan je op onze fotoblog vinden.


Aantal spelers : 3 - 6
Leeftijd : vanaf 14 jaar
Speelduur : 90 - 150 minuten


Reacties

Populaire posts