Emoji 2


De vraag kan gesteld worden of Emoji 2 de bord/kaartspel fanaten aanspreekt, of beter aansluit bij de behoeftes van de puzzelliefhebbers. Ik ben geneigd te denken, bij de laatste groep spelers.

Wat zeker is, in dit puzzelspel moet je het creatieve gedeelte van je hersenen aanspreken, wil je het spel tot een goed einde brengen. Ben jij degene met de meest creatieve geest en combineer zo de diverse raadsel tot juiste oplossingen?

Afhankelijk van de tafelgenoten, kan ik me voorstellen dat het zelfs als partyspel op tafel zal komen, indien eenieder in de juiste stemming is.
Emoji 2 is onafhankelijk van zijn eerder verschenen voorganger te spelen. Dit spel bevat een reeks aan nieuwe beeldraadsels, om zowel tegen elkaar te spelen of om de solo variant te spelen om de tijd te doden, tot aan de start van een nieuw gezelschapsspel.


Wat nog het vermelden waard is, is het opmerkelijke spelersaantal waarmee dit spel volgens Boardgame Geek gespeeld kan worden. Op deze manier kan de hele ledengroep van het Geel Pionneke gelijktijdig deelnemen !
Aantal spelers: 1-99
Leeftijd: Vanaf 8 jaar
Speelduur: 15 minuten


Dit spel is vanaf april te spelen bij Het Geel Pionneke

De foto's van Emoji 2 zijn binnenkort te vinden op onze fotoblog

Het spel is geschonken door Pegasus Spiele 

Reacties

Populaire posts