Galèrapagos

Vakantie, lekker op een boot in het water, zon, muziek een cocktail in de hand, puur genieten.  Tot plots de boot omslaat en je aanspoelt op een onbewoond eiland samen met je vrienden.  Het eiland heeft alles om te overleven, maar het eiland blijft geen paradijs.  Er is een orkaan op komst.

Galèrapagos is een coöperatief spel waarin spelers worstelen om te overleven op een onbewoond eiland.  Het is aan jullie om  een vlot te  bouwen en  om te ontsnappen voordat een orkaan het eiland verwoest.


Hoewel jullie als spelers moeten samenwerken, zal je vooral zelf in leven proberen te blijven.
Elke dag zal elke schipbreukeling zijn activiteit van de dag kiezen.  Hierbij is er keuze uit: vissen, water verzamelen, hout verzamelen, het schipwrak doorzoeken. Kies goed want op het einde van dag wordt bepaald hoe goed je de groep hebt geholpen, en als er te weinig eten en drinken is voor iedereen zal er iemand moeten worden opgeofferd!  Hopelijk lig je goed in de groep, aangezien ze zullen stemmen om te weten wie er in de pan gaat ...  

Aan het einde van het spel wint de speler of de spelers die erin slagen om het eiland op tijd te verlaten met genoeg eten en dringen, tenzij er niemand heeft overleefd natuurlijk!

Dit spel werd geschonken door Gigamic en kan vanaf mei gespeeld worden bij Het Geel Pionneke.


Aantal spelers :3-12
Leeftijd : vanaf 8 jaar
Speelduur : 20 minuten

Reacties

Populaire posts