Cover me

In het spel Cover Me ben jij de hoofdredacteur van een magazine, en jou taak bestaat eruit om het publiek wijs te maken dat de modellen in je blad de meest stijlvolle in de branche zijn.


Jammer genoeg kan je dit niet alleen doen, en heb je hulp nodig van andere magazines.  Maar de concurrentie heeft dan weer enkel interesse in het lanceren van de modellen die in hun portfolio zitten. Dus aan jou om die andere magazines beet te nemen om toch de modellen die jij gepubliceerd wil zien, te kiezen en zo het meest prestigieuze blad te worden van allemaal.


Het spel verloopt in seizoenen. Elke 3 maanden zal er een seizoensspecial uitgebracht worden met jou topmodel. Gebaseerd op de selecties van verschillende magazines beïnvloed je het publiek en bepaal je de trends voor het volgend seizoen. Maak de juiste keuze om het juiste model op jou cover te zetten, en zorg dat deze volledig voldoet aan de nieuwste trends. Enkel zo zal je punten kunnen scoren. Je kan ook punten scoren door 3 modellen op je cover te zetten die helemaal niets met de trends te maken hebben, maar dat zal niet gemakkelijk zijn.


Na 3 jaar of 12 seizoenen is het spel ten einde en tel je de punten van alle modellen op om de totale score te kennen. Wie zal de ster op jou cover zijn ?

Dit spel werd geschonken door Jumping Turtle Games en is vanaf augustus te spelen bij Het Geel Pionneke.Aantal spelers : 2-5
Leeftijd : vanaf 10 jaar
Speelduur : 1 uur

Reacties

Populaire posts