Monster Meister

Een heleboel rare en kleurige monsters staan jou op te wachten bij Monster Meister. Als je voldoende van de juiste monsters in het daglicht zet, kan je die enge dingen uit je eigen voortuin jagen. Maar al snel zal je geheugen je in de steek laten, en dat is nu net iets dat je kan gebruiken in dit spel.


Monster Meister is een uniek memory spel, waarbij de gaten in je geheugen kunnen opgevuld worden met meer en nieuwe monsters. Elke speler heeft een setje van 16 monsters. De kaarten worden geschud en gedekt in een grid van 4 op 4 op tafel gelegd. Daarna zal er een taak bekend gemaakt worden. Bijvoorbeeld draai 6 kaarten om naar keuze in jou grid. De blauwe monsters tellen voor 2 punten, terwijl de gele als een strafpunt tellen. De speler die de meeste punten heeft deze ronde, zal één van zijn open monsters verliezen. De speler met de minste punten, zal een monster van een trekstapel moeten bijnemen.

Alle monsters worden nu terug gedekt omgedraaid. De volgende taak komt open te liggen, en zo probeer je na enkele taken jou grid van buiten te leren, en zo veel mogelijk punten te scoren. Na 10 taken wint de speler met het minste aantal monsters in zijn grid.

Dit spel werd geschonken door Zoch verlag en is vanaf augustus te spelen bij Het Geel Pionneke.Aantal spelers : 2-4
Speelduur : 15 minuten
Leeftijd : vanaf 7 jaar

Reacties

Populaire posts