CV pocket

Zou jij graag iemand anders zijn? Wel, via CV pocket kan je een ongelooflijke levenshistorie maken in slechts 15 minuten. Jij kiest wat je doet als job, wat je hobby is, en wie je vrienden zijn. Aan jou om harde levenskeuzes te maken en je tegenstanders te verslaan.


CV Pocket is een totaal nieuw compact kaartspel. Het spel introduceert een innovatief mechanisme om kaarten te kiezen. De kaarten worden op de tafel in 3 rijen van 5 kaarten gelegd. Tijdens jou beurt kan je de eerste, tweede of derde kaart van eender welke rij nemen. Dit is wel afhankelijk van jou transportsymbool op je bovenste kaart in jou CV. Met een fiets kan je één vakje reizen, met een auto 2 vakjes en met een vliegtuig 3 vakjes.


De spelers trachten hun tegenstanders te slim af te zijn door ze te blokkeren, en zo ervoor te zorgen dat je in de volgende beurt de beste kaart kan nemen. Op die kaarten staan symbolen, en jou doel is om de beste setjes te maken. Die setjes stellen je wijsheid, relaties, geld etc. voor. De missies kunnen je zelfs nog extra punten opleveren. Verschillende soorten van speciale kaarten laten je toe om mooie combinaties te vormen. Knutsel dus de meest indrukwekkende CV in mekaar om dit spel te winnen.

Dit spel werd geschonken door Granna en is vanaf oktober te spelen bij Het Geel Pionneke.


 Aantal spelers : 2-4
Leeftijd : vanaf 10 jaar
Speelduur : 20-30 minuten

Reacties

Populaire posts