Railroad rivals

Railroad rivals is de volgende in het rijtje van de treinspellen. Terwijl je Railroad Rivals speelt, verbind je steden via één van de twaalf grote spoorlijnen die zich uitstrekken over de Verenigde Staten, terwijl je tegelijkertijd je aandelenportfolio opbouwt.Vervolgens gebruikt u die spoorwegen om leveringen te doen die de prijs van uw goederen in je voorraad opdrijven. Aan het einde van het spel wordt de speler die de meest winstgevende spoorlijn heeft bestuurd, terwijl hij ook de meest waardevolle aandelen bezit, de grootste van alle spoorweg rivalen!

 

Railroad Rivals is een tegel trek-en-legspel waarin je een spoorwegrijk bouwt dat zich uitstrekt over heel Amerika ... en over je tafel. Elke beurt trek je een nieuwe stadstegel en een nieuwe spoorwegtegel. Vervolgens leg je één van je stadstegels naast een stadstegel die al op de tafel ligt om een ​​koppeling tussen de twee steden te maken. De bijpassende randen moeten allebei dezelfde spoorlijn op zich hebben. Elke nieuwe aangelegde stad krijgt één of meer willekeurig getekende gekleurde kubussen erop die de goederen vertegenwoordigen die uit die stad kunnen worden afgeleverd. 


Nadat alle spelers hun stadstegel hebben gelegd, lever je een goederenkubus met behulp van één van de spoorwegverbindingen van die stad. Dit geeft je punten en verhoogt de waarde van die spoorwegvoorraad. Aan het einde van het spel is je score het totaal van alle punten die je hebt ontvangen van leveringen, van andere spelers die je spoorwegverbindingen gebruikt hebben en van de waarde van al je spoorwegtegoedtegels.


Dit spel werd geschonken door Forbidden Games en is vanaf november te spelen bij Het Geel Pionneke.

Aantal spelers : 1-5
Leeftijd : vanaf 8 jaar
Speelduur : 30 -60 minuten

Reacties

Populaire posts