Titan Dice

In Titan Dice speel jij als de zonen en dochters van Gaia, gigantische goden met ongelooflijke krachten. Zij zijn de ultieme heersers in het legendarische Gouden Tijdperk.


Ooit was je nog gevangen genomen door de Olympiërs, maar je wist te ontsnappen en nu ben je jezelf aan het voorbereiden voor de grote oorlog. Hoewel jullie verenigd zijn in hetzelfde doel, is de rivaliteit tussen de broeders en zusters sterker dan ooit. Je streeft ernaar om je reeds enorme krachten nog te versterken. Om je dominantie te bewijzen zal je machtige beesten moeten verzamelen om jou leger samen te stellen.


Maar wees alert ! Deze wezens laten zich niet zomaar vangen en zullen zeker en vast weerstand bieden. Indien je teveel wonden oploopt, zal je jezelf moeten terug trekken om te herstellen. Ondertussen zullen je mede-titanen zich haasten om hun eigen leger samen te stellen, en ze gebruiken daarvoor verschillende tactische middelen om jou vooruitgang te hinderen.


Jou opdracht is niet eenvoudig, maar je hebt de macht en de wil om vol te houden. Zoek heinde en verre en je krijgt het commando over ongekende legioenen. Ga voort, Titans, en moge de zegen van Gaia op u schijnen !

Titan Dice werd geschonken door Eagle Gryphon Games en is vanaf november te spelen bij Het Geel Pionneke.Aantal spelers : 1-4
Leeftijd : vanaf 8 jaar
Speelduur : 30 - 45 minuten

Reacties

Populaire posts