Now boarding


Voor wie in deze donkere maanden al vakantiekriebels heeft, ooit droomde van een pilotenbestaan of gewoon zin heeft in een leuk coöperatief spel waarbij iedereen tegelijk aan zet is… In ‘Now Boarding’ staan jullie in voor het oppikken en afleveren van passagiers, het verbeteren van de vloot, en het opstarten van nieuwe vliegroutes.

Iedere speler krijgt een ‘basisvliegtuig’ dat opgebouwd is uit losse componenten die o.a. aangeven hoever je vliegtuigtoken kan vliegen over het bord (het Amerikaanse luchtruim). Dit basisvliegtuig kan door stukken toe te voegen upgraden naar een groter en sneller toestel. Het spel is opgebouwd uit drie rondes (ochtend, middag en avond) en na elke ronde komen er passagiers bij. Overleggen én een goede planning zijn cruciaal; eens de timers beginnen te lopen moet iedereen zijn taak uitvoeren om alles tot een goed einde te brengen. 

Now Boarding

En alsof dat nog niet hectisch genoeg is, kan ook het weer nog stokken in de wielen steken. Stormen kunnen vliegroutes onderbreken en plannen in de war sturen. Onvermijdelijk, maar let op met de veeleisende klanten op de proef te stellen ! Bij drie klachten van passagiers is het over en uit voor de maatschappij en eindigt het spel. 

Dit spel werd geschonken door fowers games en kan vanaf februari gespeeld worden bij Het Geel Pionneke.


Aantal spelers: 2 - 5
Leeftijd: vanaf 10 jaar
Speelduur: 30 - 60 minutenReacties

Populaire posts