Farmy'up


Farmy'Up is een leuk kinderspel waar snel zijn de boodschap is. Tijdens het spelen leer je alles over de boerderij, hoe een dier of plant groeit, wat ze nodig hebben om te groeien en welk product je er nadien van kan maken.


Elke speler krijgt een boerderijkaart en de startspeler gooit de 2 dobbelstenen. De ene dobbelsteen geeft aan welke schijf je moet nemen (om ter snelst), de andere dobbelsteen geeft instructies aan (enkel met linker of rechterhand de schijf pakken, 1 x ronddraaien voor je de schijf mag pakken, enz...). Wie de schijf te pakken krijgt mag zijn boerderijkaart aanvullen. Wie als eerste een volle kaart heeft is gewonnen.



Bioviva werd speciaal ontwikkeld om kinderen op een originele manier te stimuleren om bij te leren over de natuur. Tijdens het spelen moeten de kinderen samenwerken, leren delen, ruimdenkend zijn en ontwikkelen ze respect voor alle leven op aarde. Bioviva is één van de weinige spelfabrikanten die volledig gerecycleerde en recycleerbare materialen gebruiken, bedrukt met plantaardige niet-giftige inkten. Dit allemaal zonder gebruik te maken van lijm. Zuig daar maar eens een puntje aan, Anuna De Wever !



Dit spel werd geschonken door Bioviva en is vanaf maart te spelen bij Het Geel Pionneke.



Aantal spelers :2-4 spelers
Spelduur: 20 minuten
Leeftijd : vanaf 5 jaar.

Reacties

Populaire posts