Fast Shot

Als je een blik op de titel werpt, zal het jullie niet verbazen, dat dit een supersnel spelletje is. En het doel van het spel is ook nog eens heel eenvoudig. Wie als eerste met zijn schijfje de opdracht af weet te werken en het schijfje vervolgens in het doel schiet, wint het spel.

Er zijn twee verschillende soorten opdrachten beschikbaar. Bij de eerste opdracht moet je eerst de paaltjes omverschieten alvorens je mag scoren. Bij het tweede type opdrachtkaarten moet je jouw schijfje eerst tussen alle poortjes zien te schieten, voordat je mag scoren. Doordat je beiden naar hetzelfde doel schiet, komt er ook wat tactiek bij kijken. Je moet er niet alleen voor zorgen dat je je eigen opdracht vervult, maar je moet de ander ook nog van scoren af weten te houden. Een goede positionering is dan cruciaal. Het is toegestaan om te schieten op het schijfje van de tegenstander.

Er staat weliswaar aangegeven dat het spel geschikt is voor vier personen, maar er moet opgemerkt worden dat je dan wel dient te beschikken over twee doosjes. Anders is het geschikt voor twee spelers.

Aantal spelers: 2-4
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Speelduur: 5 minuten

Dit spel is geschonken door Jumping Turtle Games en kan vanaf april gespeeld worden bij Het Geel Pionneke.

Reacties

Populaire posts