Fine Sand

Ach strandvakanties ... ze lijken nog zo ver af. Misschien kan deze Fine Sand je alvast in vakantiestemming brengen ?


Je bent op het strand tijdens je vakantie en alles is peis en vree. Ideaal om een prachtig zandkasteel te bouwen. Maar wacht eens even: rondom jou verrijzen zandkastelen, maar jij was degene die het beste, hoogste en grootste zandkasteel wilde bouwen. Plots staat iedereen midden in een competitie.


Iedereen bouwt zelf met de materialen die voorhanden zijn. Wie weet z'n materialen het beste te benutten en wint de zandkastelencompetitie? Elke speler speelt voor zichzelf, en iedereen speelt tegen elkaar. Af en toe kan u wel eens iets onnuttig dumpen bij de buren, maar uiteindelijk zal je zelf jou kasteel moeten bouwen.


Fine Sand is geen deck building, maar een deck deconstructie spel. Fine Sand gebruikt het Fable systeem dat is ge├»ntroduceerd in Fabled Fruit en naast een stapel startkaarten ontvangt elke speler een voorgesorteerde stapel Fable-kaarten. Met deze kaarten verander je je kaartstapel van spel tot spel. Ga door met spelen of reset en speel het spel opnieuw met dezelfde of verschillende groepen. Fine Sand  bevat tevens een verslavende solocampagne!

Dit spel werd geschonken door 2F Spiele en is vanaf april te spelen bij Het Geel Pionneke.
Fine Sand is te koop bij spelmagazijn.be met 10% korting voor de leden.


Aantal spelers : 1-4
Leeftijd : vanaf 10 jaar
Speelduur : 30 minuten

Reacties

Populaire posts