Monster Arena


Je bent vast nog nooit in staat geweest om een weerzinwekkend monster te fokken. Dit is je kans! Schrijf je in voor de monsteracademie en leer hoe je een monster moet maken.br />
In drie rondes proberen de spelers het sterkste monster te maken en tegen elkaar te laten vechten.
Het spel begint met een tekenfase. Elke speler heeft drie duelkaarten en negen tekenkaarten. De kaarten worden op de juiste manier geschud en verdeeld in drie stapels, voor elke ronde één.


Tijdens elke ronde kunnen de spelers ervoor kiezen om één of meerdere van hun kaarten te onthullen. Wanneer ze dat doen gaat er voor iedere kaart een puntenfiche vanuit de bank naar de algemene pot.  Spelers beslissen vervolgens of ze deelnemen aan de strijd of dat ze zich terugtrekken. Alle deelnemende spelers onthullen hun nog dichte kaarten. Wie het hoogste puntenaantal heeft wint de fiches uit de pot. De verliezende spelers dienen nog een duit in het zakje te doen, door puntenfiches toe te voegen aan de pot.
Degene die als eerste vijftig punten behaald heeft, wint het spel.

Door slim om te gaan met diverse combinaties van monsters zul je meer punten kunnen vergaren. Zet dus je gecreëerde monsters om een slimme manier in en je slagingskans wordt des te groter!


Aantal spelers: 2-4
Leeftijd: Vanaf 8 jaar
Speelduur: 15 minuten

Dit spel is vanaf oktober te spelen bij het Geel Pionneke

Dit spel is geschonken door Swanpanasia


Reacties

Populaire posts