Ninja rush


Snelheid, handigheid, visie, reactievermogen, … kwaliteiten die elke ware ninja bezit. Een die van pas kunnen komen bij het spelen van Ninja Rush, een snel familiespel waarin de ninja’s opdrachten van hun leermeester (Sensei) uitvoeren tegen de klok. De prachtig vormgegeven miniatuurninja’s dragen elk immers een zandloper met zich mee. 
De drie ninja’s bevolken het cirkelvormige spelbord, dat uit vier gekleurde zones bestaat. Het spel bevat 110 Sensei-opdrachtkaarten, die de actieve speler –snel- één voor één omdraait en uitvoert. Hiervoor verplaatst hij de ninja’s volgens de kleurcodes op de kaart, en zet ze ondersteboven in de juiste zone. Deze fase herhaalt zich steeds tot een Senseikaart aangeeft dat de beurt naar de volgende speler gaat.


Lopen op dat moment alle zandlopers nog steeds door (en voerde je de opdrachten dus snel genoeg uit) ? Dan word je beloond met een ninja-ster ! De eerste speler met vijf sterren wint, of –zoals de doos zo mooi zegt- ‘De overwinning is binnen zandbereik’! 

Dit spel werd  geschonken door Tactic en is vanaf oktober te spelen bij Het Geel Pionneke.


Aantal spelers: 2 - 4
Leeftijd: vanaf 7 jaar
Speelduur: 15 minuten

Reacties

Populaire posts