Magic Maze on Mars

De eerste kolonisten van Mars komen eraan, maar de kolonie is nog niet klaar! De spelers kruipen in de huid van ware robots. Probeer de kolonie te bouwen voordat de kolonisten arriveren.
Het doel van dit spel is om zogeheten koepels te bouwen waar de kolonisten hun intrek in kunnen nemen. Maar als de kolonisten aankomen in dit nieuwe gebied, weten ze uiteraard de weg niet. Om ze niet te laten verdwalen zul je ze moeten helpen om het juiste pad te vinden. Haast is hierbij geboden, want op het moment dat de tijd om is, hebben de kolonisten geen zuurstof meer en zullen ze sterven.

Je zult slim moeten zijn met bouwen samen met je medespelers. Alleen zo kom je aan de juiste grondstoffen om de kolonisten te voeden. Een extra handicap hierbij is dat je niet mag overleggen met je medespelers. En dan begint ook nog eens de tijd te dringen, want als het zand uit de zandloper verdwenen is en niet alle kolonisten kunnen gehuisvest worden, dan verliezen alle spelers het spel.

Doordat er telkens andere tegels in het spel komen, is het spel prima herspeelbaar.
Magic Maze on Mars is een snel, coöperatief, realtime spel.

Het is geen uitbreiding, maar een volledig zelfstandig spel dat gebruikt maakt van de basisconcepten van het bekende Magic Maze spel.


Aantal spelers: 1-6
Leeftijd: vanaf 7 jaar
Speelduur: 15 minuten

Magic Maze on Mars is voor leden van Het Geel Pionneke met 10% korting te koop bij Spelmagzijn.be

Dit spel is vanaf februari te spelen bij Het Geel Pionneke
Dit spel is geschonken door Sit Down!
Reacties

Populaire posts