NagarajaEr werden zopas 2 tempels van 2 vergeten goden ontdekt in India, en er liggen daar een heleboel kostbare spullen. Jullie gaan op schattenjacht, en hopelijk vind je de schat voordat je tegenstander hem vindt. Het steeds verplaatsend doolhof zal het jullie echter moeilijk maken. Maar o wee voor diegene die het in zijn hoofd haalt om de 3 vervloekte relikwie├źn te ontdekken.


De essentie in dit spel is : beweeg snel, maar doe dit verstandig. Deze schattenrace zit vol met moeilijke beslissingen en twisten. Elke speler beweegt rond zijn eigen tempel, die plaats heeft voor kamer tegels en verbergplaatsen voor 9 heilige en vervloekte voorwerpen. Deze voorwerpen worden willekeurig en gedekt rondom de tempel geplaatst. Ze zijn punten waard als ze open komen te liggen.
De eerste speler die 25 punt haalt, is de winnaar. Maar een speler zal verliezen als hij alle 3 de vervloekte voorwerpen open heeft liggen.


Elke ronde zullen de spelers trachten een nieuwe kamer tegel te winnen, door gebruik te maken van kaarten. De winnaar van de tegel zal deze in zijn of haar tempel leggen. Elke speler zal zo een pad proberen te maken naar hun voorwerpen, zodat ze deze kunnen open draaien en punten scoren.
Tijdens het gevecht om de nieuwe kamer kunnen kaarten met krachtige effecten geactiveerd worden, zodat je nooit zeker van een gevecht kan zijn.


De kaarten op hand kan je op 2 manieren gebruiken : oftewel gooi je deze 'sticks' om de kamer te winnen, oftewel gebruik je de effecten die erop staan.
De tempel of voorwerpen zitten niet vast. Ze kunnen bewogen worden. En je tegenspeler kan kaarten activeren om deze te bewegen, en dan ga je al snel merken dat het niet eenvoudig is om aan je voorwerpen te geraken. Zo kan je doolhof een vakje verschuiven, of worden posities van voorwerpen gewisseld, of worden er vallen gezet.


Ben je fan van Indiana Jones, en wil je een strategisch spel spelen waar je de tegenspeler eens goed kan 'pesten', dan is Nagaraja een ideaal spel voor jou.

Dit spel werd geschonken door Hurrican Games en is vanaf april te spelen bij Het Geel Pionneke.
Nagaraja is te koop bij spelmagazijn.be met 10% korting voor de leden.


Aantal spelers : 2
Leeftijd : vanaf 9 jaar
Speelduur : 30 minutenReacties

Populaire posts