Cubimag

De naam Cubimag komt van 2 woorden : kubus en magnetisch. Dus je zal wel ongeveer kunnen raden wat de bedoeling is van dit puzzel spelletje voor 1 speler.Maar liefst meer dan 130 verschillende opdrachten kan je in het opdrachtenboekje vinden, gaande van erg simpel tot extreem moeilijk. Jij krijgt een setje van 7 gekleurde magnetische blokjes ter beschikking, en de opdracht toont welk figuur je moet nabouwen. Lijkt eenvoudig, maar deze blokjes zijn magnetisch, en zoals je weet kunnen ze behalve blokjes aantrekken, ook blokjes afstoten, wat het nog net iets moeilijker maakt om te puzzelen.
Naarmate je verder in de opdrachten geraakt, zal je ook merken dat je niet alleen de vorm moet nabouwen, maar dat er ook een blokje met een bepaalde kleur op een specifieke plaats moet komen.
In ieder geval, je kan met deze paar blokjes uren plezier beleven. Voor de jongere spelers zal dit hun logisch denken, ruimtelijk inzicht en concentratie trainen. Voor de oudere spelers is het eenvoudigweg puzzelplezier. Mocht je de oplossing niet vinden, die staan gelukkig achteraan in het opdrachtenboekje.

Dit spel werd geschonken door HCM Kinzel en is vanaf juni te spelen bij Het Geel Pionneke.Aantal spelers : 1
Leeftijd : vanaf 6 jaar
Speelduur : 1 minuut - 15 minuten per opdracht.

Reacties

Populaire posts