Bite your Tongue

Wil jij een niet te serieus spel spelen en tussendoor ook nog gezellig een pintje pakken met je vrienden, leg dan Bite your Tongue op tafel. Succes verzekerd!

In de doos vind je 200 dubbelzijde kaarten met daarop de te zoeken onderwerpen. Ieder kaartje is voorzien van drie tips. Vervolgens komt er een portie snelheid om de hoek kijken. De tipgever probeert in één minuut zes tips te geven van zes verschillende kaartjes. En of dit al niet moeilijk genoeg is, moet hij of zij hierbij ook nog een paar opdrachten vervullen. De eerste tip moet geven worden aan de medespelers, terwijl hij of zij, zijn of haar neus dichtknijpt. In de meeste gevallen geeft de eerste tip aan over welke onderwerp het gaat, bijvoorbeeld een dier of een film. De tweede tip moet worden gegeven, terwijl je op je tong bijt. (Alleen de tip 'au' is hierbij niet voldoende).
Tip drie leest hij of zij voor terwijl de neust dichtgeknepen wordt en de tong uitgestoken wordt.

De overige spelers raden eenmaal per tip het gezochte onderwerp. Wie het juiste onderwerp geraden heeft wint het kaartje en scoort hiermee een punt.
Wanneer de minuut verstreken is, worden de rollen opnieuw verdeeld en wordt er een nieuwe tipgever aangewezen en begint het hele spel van voren af aan.

Hilariteit ten top in dit dol-dwaze party spel van R&R Games!

Aantal spelers: 3-99
Leeftijd: Vanaf 10 jaar
Speelduur: 45 minuten

Dit spel is hopelijk binnenkort te spelen bij Het Geel Pionneke

Dit spel is geschonken door R&R Games

Reacties

Populaire posts