Beasty Bar: Born to be wild


De Beasty-Bar is populair onder de wilde beesten en steeds meer dieren willen er graag een kijkje komen nemen. In deze derde editie is het de beurt aan de wilde beesten. Wederom verschijnen er twaalf dieren. Aan jou de schone taak om ze allen een mooi plekje in de bar te geven. Maar denk eraan dat alles wel binnen de Corona-richtlijnen gebeurt. Anders lopen we de kans dat de bar gesloten wordt of er hoge boetes uitgedeeld worden. 


De nieuwe dieren voegen nog sluwere schijnbewegingen, wilde dynamiek, komische situaties en finesse toe aan het spel. Deze nieuwe eigenschappen zijn niet allemaal even gemakkelijk, wat maakt dat het spel geen kinderspel maakt. 
Doordat de regels niet afwijken van de twee eerdere spellen, kun je wel snel een spel op tafel leggen en direct starten. 
Born to be Wild kan als zelfstandig spel gespeeld worden, maar je mag ook alle dieren, dus ook die van de twee voorgaande spellen, combineren. Dit maakt het geheel nog afwisselender met de diverse karakters en hun eigenaardigheden. 

Schop je tegenstander met een ferme trap uit de wachtrij en profiteer van de vrij gekomen plaats. Maar let op, oog om oog, tand om tand. Dus ook jij zal klappen moeten incasseren. 


Aantal spelers: 2-4
Leeftijd: vanaf 8 jaar
Speelduur: 20 minuten

Dit spel is binnenkort te spelen bij het Geel Pionneke

Dit spel is geschonken door Zoch Verlag

Reacties

Populaire posts