Trimau: Grand Tour


Tijdens Spiel 2019 ontdekten we een vrij tafel op de stand van Japon Brand. We besloten om te kijken welk spel er op tafel lag, en dat bleek deze Trimau: Grand Tour te zijn. Terwijl we bezig waren om ons door de spelregels heen te worstelen, schoof er iemand bij ons aan. Het bleek de bedenker van dit spel te zijn. Hij begon meteen met het verdelen van de kaarten en te praten. Het duurde een tijdje voordat we doorhadden wat er gaande was, maar hij bleek Engels te praten. Zijn beheersing van de Engelse taal was van een gelijk niveau als onze beheersing van de Franse taal is. 

Nadat hij klaar was met praten, begon hij te spelen. We begrepen dat hij gedurende het spelen het spel zou uitleggen. Keer op keer maakten we een fout als er een kaart door ons werd gespeeld, en het leek erop dat de ontwerper hierdoor iets of wat gefrustreerd raakte. Toen het spel eenmaal was afgelopen, bleek dat de bedenker van het spel deze keer had gewonnen. 

Nadat we, eenmaal thuis, de spelregels hadden doorgenomen, bleek het in het geheel geen moeilijk en toch wel een vermakelijk spel te zijn. De herinnering aan de eerste keer dat we dit spel speelden, zal onvergetelijk blijven voor ons.

Aantal spelers: 2-6
Leeftijd: Vanaf 9 jaar
Speelduur: 15 minuten

Dit spel is binnenkort te spelen bij Het Geel Pionneke
Dit spel is geschonken door Japon Brand

Reacties

Populaire posts