Herd Mentality

Big Potato Games staat vooral bekend om zijn eenvoudige, maar leuke party-spellen. Herd Mentality zal je daarin zeker niet teleurstellen. De regels zijn in 30 seconden uit te leggen en veel vragen zullen er over die regels niet komen.

Wat zijn de regels dan? Wel, één speler draait een kaart open, en leest de vraag voor die erop staat. Vervolgens schrijven alle spelers hun antwoord op. Als iedereen klaar is, worden alle antwoorden bekeken. Het antwoord dat het meeste wordt gegeven, is het winnende antwoord, en alle spelers die dat antwoord hebben gegeven, krijgen een punt. Is er een antwoord slechts één keer gegeven, dan krijgt de speler die het desbetreffende antwoord gaf, de roze koe. Zijn er meerdere antwoorden slechts één keer gegeven, dan blijft de roze koe waar die op dat moment is. Zijn er verschillende antwoorden even veel gegeven, dan scoort geen enkel antwoord punten en wordt verder gegaan met de volgende vraag.

De speler die als eerste 8 punten heeft weten te verzamelen, wint het spel. Echter de speler die de roze koe voor zich heeft staan, kan het spel niet winnen. Zelfs al heeft deze meer dan 8 punten weten te verzamelen.

Zoals gezegd, Herd Mentality is een eenvoudig party-spel, dat gegarandeerd voor veel plezier en hilariteit zal zorgen bij grotere groepen.

Dit spel is binnenkort te spelen bij Het Geel Pionneke

Herd Mentality is geschonken door Big Potato Games


Reacties

Populaire posts