Pitch Out


In Pitch Out krijgt iedere speler vijf schijven tot zijn beschikken om daarmee de kapitein van hun tegenstander te elimineren door middel deze over de tafel te schieten met behulp van hun vingers. Een behendigheidsspel dus. Om het allemaal nog moeilijker te maken staan er in het speelveld 5 muren. Elke schijf heeft unieke vaardigheden. Zo kan de sluipmoordenaar bijvoorbeeld een schijf van de tegenstander elimineren door enkel de schijf van de tegenstander aan te raken. Het is dus absoluut noodzakelijk om tactisch te spelen. 

De muren kunnen zo worden gebruikt om je schijven achter te verbergen, zodat het voor de tegenstander moeilijker wordt om jouw schijf uit te schakelen. Iedere schijf die het speelveld verlaat, ligt meteen uit het spel. Het is dus zaak om niet te hard met je vingers tegen je schijf aan te schieten. Nauwkeurigheid en souplesse zijn de sleutelwoorden in dit spel.


Pitch Out is geen spel dat iets nieuws te bieden heeft. Het grootste voordeel van dit spel is dat het compact genoeg is om overal mee naar toe te nemen zodat je het overal kunt spelen. Voorwaarde is natuurlijk wel dat het oppervlakte waarop gespeeld gaat worden vlak en glad is. Het speelt bovendien zo snel, dat je meteen revanche wilt nemen. 

Om voor voldoende variatie te zorgen, is er in de compacte doos ook nog ruimte gevonden om voor elke speler drie elite-troepen te plaatsen. Deze elites zorgen ervoor dat het allemaal nog gevarieerder wordt dan dat het al was. En het gebruik van nieuwe krachten zorgt er eveneens voor dat er nieuwe tactieken bedacht dienen te worden.


Dit spel is binnenkort te spelen bij Het Geel Pionneke

Dit spel is geschonken door Gigamic


Reacties

Populaire posts