Turnstile revolving maze game

De vakantie komt er aan en dan kan het wel eens gebeuren dat je lange en saaie autoritten voor de boeg hebt, of een vervelende eeuwig durende vlucht naar betere oorden. Voor die dode momenten zijn er één persoonsspellen die het leven toch weer wat dragelijker kunnen maken. Vandaag stellen we jullie Turnstille revolving maze game voor.


Zet je hersens maar weer even aan het werk als je doorheen dit logisch doolhof sukkelt. Het doel is om de gekleurde tokens - een soort van zandlopers - doorheen het doolhof te bewegen naar hun overeenkomstige hoeken. Om dit te doen moet je doorheen de draaideurtjes bewegen, waardoor de muren verschuiven en nieuwe gangen ontstaan, maar hiermee ook nieuwe obstakels ! Er zijn weer 10-tallen opdrachten in het boekje terug te vinden met verschillende moeilijkheidsgraden, en gelukkig ook de oplossingen.

Schakel die hersenen dus maar in turbo modus, want één bepaalde wending kan tot de overwinning leiden, maar kan je ook blokkeren. Een leuke toevoeging aan deze serie van 'Ignite your mind' logische denkpuzzels.

Wil je een filmpje bekijken met hoe het spel er precies uit ziet, dan kan je hier klikken.

Dit spel werd geschonken door Thinkfun en is vanaf juli te spelen bij Het Geel Pionneke.


Aantal spelers : 1
Leeftijd : vanaf 8 jaar
Speelduur : 10 minuten

Reacties

Populaire posts