Arena frigost

Vorig jaar moeten de meesten van jullie zeker het spel Arena niet ontgaan zijn. Door de leuke 3D figuurtjes sprong dit spel in het oog van vele spelers. Vandaag kunnen we jullie Arena Frigost voorstellen. Wil je weten waarover het basisspel precies ging, dan kan je best dit eens lezen.


We heten jullie welkom in Frigost, het thuisland van de kille graaf Harebourg and tevens ook de setting van deze eerste uitbreiding voor Krosmaster : Arena. De demonen van Uren en de Minuten hebben deze desolate plaats uitgekozen als uw volgende gevechtsplaats, en ze zijn volop in hun handen aan het wrijven want zij kennen de nieuwe gevaren die jou opwachten. Geef ze een mooie show, maar hou zeker je hoofd erbij, letterlijk en figuurlijk !


Op dit continent is Gallifree Yan de Harebourg de meest gezocht persoon, want het is zijn fout dat alles hier koud en kil is. Maar ook zijn manier van vechten zal je kippenvel geven. Nieuwe arenas, nieuwe achtergronden, nieuwe demonische beloningen, en nog veel meer ... deze uitbreiding zal je aan het bibberen brengen.Dit spel werd geschonken door Japanime Games en is vanaf september te spelen bij Het Geel Pionneke.


Aantal spelers : 2-4
Leeftijd : vanaf 12 jaar
Speelduur : 1 uur

Reacties

Populaire posts